Thursday November 29th

    Day

  • DAY 1
  • Networking Activities
  • One-to-One Sessions
  • Panel Discussions
  • Others

  • 08:30 - 09:00 | 30 mins

    Registration  

  • 09:00 - 09:15 | 15 mins

    Welcoming Speech and Industry Overview  

    Pascal Orhan- CEO of Dataxis

  • 09:15 - 10:00 | 45 mins

    Innovation in pay TV : what’s coming next?  

    The pay TV distribution landscape is undergoing dramatic changes as consumers now expect to get all the best of the OTT world as part of their subscription. Operators, at the same time must anticipate the demand of future.  Several issues like evolution of STBS, IoT, skinny bundles and User experience will be debated.

    Speakers: 

    Jaroslaw Kordalewski- Vice President & CTO- NC+ 

    Dario Vieceli- TV Software and Architecture team- Swisscom

    Steve Miller-Jones- Director of Product Management- Limelight Networks

    Matthias Puschmann- Strategic Partner Development Manager, Android TV, EMEA- Google

    Roland Sars- CEO- Media Distillery

  • 10:00 - 10:20 | 20 mins

    One to One session- SeaChange & TotalVideo : A new player in the Russian market in 2019  

    How TotalVideo will help hundreds of cable TV operators migrate to more advanced TV and OTT with SeaChange?

    Michael Kozhin- CTO- TotalVideo

    Irakly Nakashidze- Regional Sales Director Nordics, Eastern Europe & CIS- SeaChange

  • 10:20 - 10:50 | 30 mins

    Coffee Break  

  • 10:50 - 11:35 | 45 mins

    How to leverage Pay TV offers with OTT  

    The convergence of different technologies means that it is now easy for these operators to migrate their Pay TV offers to OTT platforms.

    Speakers:

    Gary Hamer- SVP Sales& Business Development– SmartLabs

    Alexei- Munteanu- CEO- Starnet- TV Box

    Anton Bladik- Senior Director Fixed Line Businesses and Integration- Velcom

    Toomas Tiivel- Head of New Business Development, Binge Managed TV services- Elisa

  • 11:35 - 12:20 | 45 mins

    OTT to disrupt the Pay TV market  

    Many countries are witnessing the entry of new OTT pay TV distributors, willing to challenge existing operators with no fixed line infrastructure.  Is it the way to go forward? What are the technical and regulatory challenges.

    Speakers:

    Viktor Janik- VP Regulatory Affairs- Unitymedia

    Krisztina Kegye- Head of Product- MinDig TV Extra

    Francois-Xavier Simon-  Sales Director- Broadpeak

    Thasso Griebel- Tech Lead on Player Development- castLabs

  • 12:20 - 13:25

    Lunch  

  • 13:25 - 14:10 | 45 mins

    Launching & operating international OTT for Diasporas  

    In many countries of the world are living populations originating from CIS & CEE countries. A specific proposition to them via OTT can appear as an attractive opportunity for national broadcasters and operators of the countries of origins. What are the main challenges to launch and operate successfully?

    Speakers:

    Alexei Munteanu- CEO- Starnet- TV Box

    Vyacheslav Pospelov- Chief Marketing Officer- NTV+

    Emil Stojnovsky- Product Manager- Neterra.TV

    Andrew Kolodyuk- Founder and CEO- Divan TV

  • 14:10 - 14:55 | 45 mins

    Traditional broadcast : Role of satellite in the region  

    Direct satellite TV distribution continues to develop in the region. However, as OTT is becoming a viable alternative and FTA TV distribution is moving more and more to low cost pay TV. What are the prospects for the future ?

    Speakers:

    Stanislav Georgiev- Head of Media Broadcasting- A1 Telekom Austria 

    Bill Wijdeveld- VP Business Development- M7 Group

    Vlastimil Lakatos- Head of TV- Antik Telecom

    Apostolos Triantafyllou- RVP CEE Europe- Eutelsat

  • 14:55 - 15:40 | 45 mins

    Incumbent pay TV strategies  

    How are historical incumbent telecom operators deploying successful pay TV strategies in their countries. Speakers will discuss about their content, technologies and OTT strategies.

    Speakers: 

    Krzysztof Kaczurba- Director of Development Strategy- Orange Poland

    Dimitris Michalakis- Executive Director- Cosmote TV

    Karl Anton- TV & Multimedia Area Manager- Telia Estonia

    Kliton Proko- Business Development Director- Albtelecom

  • 15:40 - 16:10 | 30 mins

    Coffee Break  

  • 16:10 - 16:30 | 20 mins

    One to One Session- Bitmovin  

    Gerald Zankl- Director of Business Development EMEA

  • 16:30 - 17:15 | 45 mins

    Cable TV CEO strategies  

    CEO to discuss about Pay TV in the context of their global and local business and strategies. What is the role of TV in a global and local operator strategy. What does TV represent in the overall offer? Importance of blended ARPU and role of premium content.

    Speakers:

    Gyorgy Zsembery- CEO- Volia

    Tomas Burovas- CEO- Cgates

    Michal Bartkowiak-COO- INEA

  • 17:15 - 18:00 | 45 mins

    D2C VIDEO-ON-DEMAND CHALLENGES  

    How are the newly launched players aiming at strengthening their position in a complex and fast-moving market?

    Speakers: 

    Martin Simka- Product and Project Manager- Showmax

    Claire Hunter Gregson- Commercial Director- Hopster

    Thibault d’Orso- COO & Co-founder- Spideo

  • 18:00 - 19:00 | 60 mins

    Cocktail  

  • 19:00

    Gala Dinner by Seachange (Upon Invitation)  

    Upon Invitation