08:30 - 09:00 | 30 mins
Welcoming Coffee and Registration
09:00 - 09:10 | 10 mins
09:10 - 09:55 | 45 mins
CEE Pay TV CTOS’ Strategic Insights
- Implementation of innovative platform technology
- Connected and interactive Pay TV experience
- Innovation in driving content delivery
- TV Everywhere and its challenges
09:55 - 10:40 | 45 mins
Cinema & Series VOD : How is the market developing in CEE?
- Market evolution of Cinema and Series in CEE
- Acquisition of local and international content for multi-platform distribution
- Coping with the rapid growth of ‘pay as you go’ content
10:40 - 11:10 | 30 mins
11:10 - 11:55 | 45 mins
CEE CEO Broadcaster Panel : Strategies of being Independent
- What are the growth drivers for Free-to-air broadcasters?
- Approach in terms of content selection, production and distribution diversification.
- Free-to-air broadcasters going OTT: What strategies?
- Advertising and monetization strategies
11:55 - 12:15 | 20 mins
One to One Session
12:15 - 12:45 | 30 mins
Sports in CEE : How to make it premium?
- Acquisition strategies in premium sports content
- The monopoly-breaker strategy
- How to create more value in a low ARPU market?
12:45 - 13:45 | 60 mins
13:45 - 14:30 | 45 mins
Gigabit economy in CEE: the case of Poland
- CEE operators moving to FTTH
- Impact on Pay TV strategies in the medium term
- Case study of Poland
14:30 - 14:50 | 20 mins
One to One Session
14:50 - 15:20 | 30 mins
Special Focus : Russian Pay TV Market
- What are the strategies of operators in a saturating market?
- How are operators reacting to the arrival of OTT offer?
- Introduction of new services to increase ARPU
15:20 - 15:50 | 30 mins
OTT in Russia and CIS
- What are the key trends for the Russian and CIS OTT expansion?
- Paid business model development: Converging offers as a winning strategy?
- Production of video content distribution : Challenges and Opportunities
15:50 - 16:35 | 45 mins
Telecom Operators convergence strategies
- Convergence strategies of Telecom operators: Unlocking the untapped opportunity?
- Bundles offer: what are the opportunities and challenges?
- Digital transformation and technical characteristics of convergence services
16:45 - 17:00 | 15 mins
Closing remark and Vote of thanks
17:00 - 18:30